AutoBlogMD pe YouTube! Cel mai popular canal auto din Moldova și în 2018!

Autor: Constantin Mihalachi

Prieteni, anul 2018 a fost rezultativ pentru noi nu doar aici pe AutoBlog.MD, dar și pe canalul de YouTube la care ne concentrăm acum toate eforturile. În total am publicat 84 de reportaje pe canalul AutoBlogMD, iar eforturile noastre au fost apreciate de către voi.

Familia AutoBlogMD a crescut cu 10.000 de abonați în 2018, iar în total toate filmulețele noastre au acumulat 2.6 mln de vizualizări!

În 2018 am fost singurii care v-au prezentat reportaje video de la Salonul Auto de la Geneva, Salonul Auto de la București, Salonul Auto de la Paris și poate cea mai nebună idee care am avut-o în 2018 – Salonul Auto de la Los Angeles!

Tot pe canalul nostru ați putut vedea reportaje de la teste internaționale. De altfel, AutoBlog.MD a fost singura entitate de presă auto din Moldova invitată la petrecerea cu ocazia aniversării celor 70 de ani de la fondarea companiei Porsche, un eveniment super tare ținut în Polonia în iunie 2018. Tot aici împreună cu colegul din Azerbaidjan, am reușit să luăm premiul pentru cea mai bună echipă de jurnaliști din cadrul evenimentului, asta după ce am răspuns la cele mai multe întrebări din istoria Porsche!

În continuare nu uităm de testul cu Jaguar E-Pace de pe Corsica, Mini Cooper facelift de pe Palma de Mallorca, BMW Driving School de pe Nurburgring unde am condus și noul BMW M5.

Am avut parte și de un test drive internațional mai special în cadrul căruia am condus în exclusivitate un automobil electric – Jaguar I-Pace!

Nu am trecut cu vederea reportajele dedicate unor modele mai vechi. Cea mai tare experiență am avut-o cu Ford Mustang din anul 1967, un exemplar unic în Moldova și de altfel căruia îi vom dedica în curând încă un reportaj. Nu trecem cu vederea reportajele cu Mercedes-Benz S-Class W140, BMW Seria 7 E38 și E38 L7.

Încă un model de la Ford avea să ne surprindă chiar pe sfârșit de an și tocmai în Los Angeles. Anume de aici am condus spre Las Vegas un Ford F-150 Raptor, un model pe care am așteptat multă vreme să îl încercă și ne bucurăm că suntem singurii care v-au oferit un reportaj în limba română cu acest model!

Vă promitem că în 2019 vom fi și mai buni și publica încă mai multe reportaje. Ne așteaptă proiecte noi, experiențe tari și locuri uimitoare – iar toate astea le vom face împreună! Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în 2018 cât și partenerilor noștri!

La mulți ani din partea echipei AutoBlogMD!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/