(video/update) Reportaj video şi noi fotografii cu primul Mercedes-AMG GT Black Series P One Edition din România

(update 10.02.2021) Articolul a fost completat cu noi imagini foto şi un reportaj video făcut de colegii de la Super SPEED.


(05.02.2021) În România a fost surprins primul Mercedes-AMG GT Black Series P One Edition! Ce înseamnă asta

În România a fost surprins importat primul Mercedes-AMG GT Black Series P One Edition! Aceasta este o ediţie limitată şi exclusivă a modelului Mercedes-AMG GT Black Series, disponibilă de achiziționat drept bonus doar pentru clienţii care şi-au comandat un Mercedes-AMG One!

Asta înseamnă că un hipercar ar trebui să ajungă în România şi nu se exclude ca domnul Ion Ţiriac să-l adopte în colecţia sa pentru că în ultima vreme doar el se laudă cu care mai de care exclusivități.

Din informaţiile disponibile, doar 275 astfel de maşini vor exista la ofertă, aşa cum este şi tirajul lui Mercedes-AMG One. Preţul său este cu aproximativ 50.000 de euro (în Germania) mai mare faţă de cel al unui AMG GT Black Series standard, care în România se poate comanda pentru minim 343.970 de euro cu TVA inclus.

Cei 50.000 de euro se rezumă doar la un exterior şi interior finisat exclusiv, în stilul culorilor folosite pe monoposturile de Formula 1 din ultimii ani ale echipei Mercedes-AMG (două generale la alegere), inclusiv acel turcoaz Petronas pentru aplicaţii decorative contrastante.

În plus, pe caroserie este aplicată şi o livrea specială cu stele Mercedes, din nou făcută cu inspiraţie din cea văzută pe maşinile de F1. Aceasta nu poate fi comandată nicicum pe modelul standard şi anume asta va diferenţia modelul de ediţie specială instant.

În context putem spune că în Republica Moldova un Mercedes-AMG GT Black Series se poate comanda pentru 321.390 de euro în schimb, devenind cel mai scump Mercedes care se poate cumpăra oficial în ţara noastră din toate timpurile!

Iată deocamdată singurele imagini oficiale disponibile pe internet cu modelul dat:

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-mercedes-anunta-pretul-noului-amg-gt-black-series-cele-mai-scumpe-optiuni-doua-culori-pentru-caroserie/

Cmentariile sunt închise