(video) “Carpull” Karaoke sau cum se filmează uneori ediţii ale celebrului show TV american

Un scurt filmuleţ care a fost distribuit pe Twitter a explodat cu adevărat în spaţiul online, deoarece descrie cum James Corden, gazdă a emisiunii Late Late Show de la CBS, nu conducea de fapt în timpul filmărilor unei ediţii a Carpool Karaoke cu Justin Bieber, ceea ce i-a șocat pe mulți fani care a crezut cu adevărat că prezentatorul întotdeauna chiar îşi îndeplinea atribuțiile de şofer.

Imaginile distribuite arată un Range Rover Vogue negru cu roţile sale pe nişte platforme cu rotile, ansamblul fiind tractat de o camionetă, în timp ce Bieber poate fi văzut pe scaunul pasagerului.

Din 23 ianuarie 2020, când a apărut clipul, şi până în prezent, cele 14 secunde au fost văzute de peste 14 milioane de oameni! Evident, inclusiv de realizatorii emisiunii.

Saw James corden and Justin Bieber filming carpool karaoke and this is why I have trust issues — he isn’t even driving! pic.twitter.com/bkP9moGJmu

— Zoli ⚡️ (@zolihonig) January 23, 2020

Deși a existat o reacţie foarte amestecată la această revelație, unii utilizatori de Twitter au descris sentimentul trăit ca “trădare” și că “viaţa este o minciună întreagă”, în timp ce alții s-au grăbit să sublinieze că în acest show mai importantă este siguranţa la trafic în raport cu ceea ce se întâmplă, asta fiind cea mai bună explicație pentru situație.

FOTO: mirror.co.uk // SPOT-max lopes / BACKGRID

Ben Winston, producător executiv al Late Late Show, a reacţionat şi el, declarând că această tehnică de remorcare a fost utilizată şi înainte, însă doar într-o mână de cazuri şi în timpul filmărilor unor părţi ale episoadelor, în timp ce majoritatea timpului Corden se află de fapt în spatele volanului.

Iată ce explicaţie a dat însuşi James Corden după ce a fost “victima scandalului media”:

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/