(foto/video) TAS 2022: Lexus prezintă în colaborare cu JAOS un off-road kit pentru noul LX

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

JAOS Corporation și Lexus au pregătit în colaborare un off-road kit pentru noul LX în echipare OFFROAD. Premiera maşinii are loc la Tokyo Auto Salon 2022 (14 și 16 ianuarie), o expoziţie auto locală, dedicată maşinilor modificate, tuningului şi accesoriilor.

Încă de la înființarea sa în 1985, JAOS a dezvoltat și a oferit piese 4WD & SUV pentru a invita cât mai mulți oameni să experimenteze o nouă aventură în conformitate cu motto-ul corporativ („Experience a New Adventure”).

Această colaborare este rezultatul dorinței ambelor companii de a oferi clienților o experiență complet nouă. Versiunea JAOS LX 600 „OFFROAD” integrează personalizarea robustă distinctă a JAOS pentru a inspira un sentiment de aventură șoferului și pasagerilor săi.

Exteriorul maşinii de teren folosește părţi ușoare din plastic armat cu fibră de carbon, de înaltă rigiditate, turnate prin infuzie, pentru elementele de protecție ale barelor față și spate, precum și pentru bosajele aripilor.

De asemenea, mașina dispune de jante ENKEI de 20 de inchi special dezvoltate, forjate de „TEAM JAOS” prin participarea lor la raiduri globale (JAOS TRIBE CROSS 20×9.5J Titanium Gold). Anvelopele folosite sunt de model Toyo Tires Open Country A/T3 285/55R20.

Printre altele se mai remarcă un set de apărătoare de noroi, inserţii de protecţie a zonelor mânerelor portierelor şi o tobă de eşapament cu terminaţie custom.

Majoritatea părţilor componente vor fi disponibile din aprilie, iar jantele pot fi deja cumpărate de la dealerii celebri de piese auto și la magazinele 4×4 din toată țara, precum și de la dealerii Lexus.

Noul LX a fost lansat oficial în vânzare în Japonia din 12 ianuarie curent. Preţul de start local îi este de 95.365 euro.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/