(video) Cât de needucat trebuie să fii? Pe Albișoara pe contrasens în evitarea ambuteiajului

Cititorii noștri fideli ne expediază în fiecare zi fotografii și filmulețe cu încălcări din trafic. Este și cazul acestui videoclip plasat pe Instagram, în secţiunea Stories, de către pasagerul unui Mercedes-Benz, care se laudă cu isprava celui de la volan. Numele de profil al acestuia pe Instagram este manciu13.

În acest Stories, care este semnat cu comentariul “Când îți permiți multe, nu stai în ambuteiaje”, putem vedea cum șoferul acestui Mercedes-Benz, uneori și cu 70 de km/h, merge pe contrasens peste linia continuă dublă.

Ceea ce ne supără mai mult în acest filmuleț este chiar plasarea lui pe internet. De ce tinerii de la noi cred că un asemenea comportament le-ar oferi un anumit statut sau respect din partea celor care îi urmăresc?!

Tare sperăm ca INSP să ia act de această situaţie și să îl lase fără permis pe cel de la volan pe o perioadă bună de timp, din moment ce din ultimul viraj care se află aproape de sediul Inspectoratului General de Poliție putea ieși cu viteză o ambulanță sau mașină de pompieri.

Cmentariile sunt închise