(video) Cât de “uşor” e să controlezi un VW Passat cu 1000 de CP în derapaje

Comunitatea Donut Media a publicat un videoclip în care vedem cum derapează spectaculos un Volkswagen Passat care dezvoltă tocmai 1.000 de cai putere. Automobilul este folosit în campionatul Formula D şi este condus de pilotul Tanner Foust.

Sedanul neobişnuit, construit pe baza versiunii americane Passat, a fost făcut în 2015 în colaborare cu suportul celor de la Volkswagen. Acesta are o tracţiune pe puntea din spate, iar sub capotă este instalat un V8 de 7.4 litri! Agregatul este o modificaţie a unităţii LS7 a celor de la General Motors.

Vezi şi: (video) Două BMW-uri M3 şi un Nissan 350Z derapează în acelaşi ritm pe teritoriul unei baze militare părăsite

Mai exact, motorul produce circa 700 de cai putere, însă pentru o perioadă de timp acesta îşi poate mări performanţele datorită unui sistem de injecţie cu oxid de azot. Transmisia este una secvenţială cu patru rapoarte, suspensia este de tip sport, iar habitaclul i-a fost modificat în totalitate pentru a fi instalată o cuşcă de protecţie.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/