(video) Ceaţă în aproape toată ţara! Câteva accidente grave au fost înregistrate în nordul Moldovei

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Atenție, se menține ceaţă în aproape toată ţara! Vizibilitatea scăzută a fost unul dintre motivele producerii unor accidente grave în această dimineaţă în raioanele Soroca şi Floreşti, dar şi în Bălţi. Iată detalii oficiale!

Azi dimineață, în jurul orei 9:10, poliţia din raionul Soroca a fost informată despre producerea câtorva accidente pe traseul R14, la ieşire din localitatea Rublenița. Cauza producerii acestora ar fi fost ignorarea condițiilor meteo, neadaptarea vitezei şi nerespectarea distanței între autovehicule.

În zonă dată:

  • O femeie la volanul unui Lexus cu anvelope de vară a lovit din spate un VAZ condus de un bărbat.
  • Un bărbat care manipula un Mercedes-Benz Sprinter a lovit din spate un TIR marca Volvo.
  • Un bărbat care conducea o Dacia Logan a lovit din spate un alt Logan.

Din fericire, niciuna dintre persoanele implicate în evenimentele rutiere nu a avut nevoie de îngrijiri medicale şi niciun şofer nu fusese în stare de ebrietate. Pe aceste cazuri au fost pornite proceduri contravenționale în vederea elucidării tuturor circumstanțelor, ne-a comunicat ofiţerul de presă al IP Soroca, Svetlana Colesnic-Talpă.

Mai devreme, în jurul orei 7:00, un bărbat de 63 de ani, deplasându-se la volanul unui Volkswagen Sharan, pe traseul R13, în preajma satului Gura Căinarului din raionul Florești, preliminar fiind constatat, fără a se asigura a ieșit la depășirea unui autocamion de mare tonaj în condiții de vizibilitate redusă. Pe contrasens a intrat în coliziune frontală cu un Mercedes-Benz Sprinter condus de un bărbat de 64 de ani, care transporta angajați ai unei întreprinderi din Bălţi.

În urma impactului, conducătorul din VW și cinci persoane din microbuz (mai multe femei şi şoferul) au avut nevoie de îngrijiri medicale, toţi fiind transportați la Spitalul Raional Florești. Ambii șoferi nu s-au dovedit a fi în stare de ebrietate. Alte circumstanțe se stabilesc, ne-a comunicat ofiţerul de presă al IP Floreşti, Moscaliuc Ina.

Iar în satul Elisaveta din mun. Bălţi, un taximetru a fost proiectat într-un obstacol din afara carosabilului.

Ofiţerul de presă al IP Bălţi, Molceanov Eugenia, ne-a confirmat cele întâmplate. Automobilul a deteriorat o fântână. Şoferul însă nu a fost găsit la faţa locului!

FOTO: Ungureanu112

Vezi şi:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata