(video) Ceaţa nu este un paravan pentru încălcări! Iată cum a procedat în trafic un şofer

Ceaţa care persistă pe parcursul unor ore de dimineaţă şi seară din aceste zile nu trebuie să fie un paravan pentru încălcări comise intenţionat! Dar de acest lucru nu ţine cont şi conducătorul auto în cauză, a cărui mişcări, dacă nu le-au putut vedea mulţi, atunci le-a putut surprinde o cameră de bord, cel puţin.

Cunoscând la sigur despre situaţia accidentară din capitală şoferul de la volanul acestui SUV nici nu ar dori să contribuie la micşorarea numărului posibilelor incidente periculoase, demonstrând asta prin câteva manevre ilegale. Mai mult, indiferenţa i-a fost accentuată chiar de elementara lipsă de includere a indicatoarelor de direcţie.

Iniţial nu a cedat trecerea colegului său care ne-a expediat la adresa redacţiei aceste imagini, iar la intersecţia străzilor Drumul Viilor cu Pietrarilor pur şi simplu a ignorat culoarea roşie a semaforului. În această situaţie, dacă tot nu respectă regulile de circulaţie, la ce bun a mai pierdut timp şi a absolvit şcoala auto cu o ulterioară susţinere de examene? Deşi s-ar părea că nu s-au întâmplat aceste lucruri…

https://youtu.be/Hf7LIgOp0iQ

Avertisment pentru şoferi! Ceaţă pe tot teritoriul țării în următoarele oreServiciul Hidrometeorologic de Stat a…

Publicată de Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP pe Vineri, 4 decembrie 2020

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise