Video News: Noua Toyota GR Supra – impresiile AutoBlog.MD

Noua generaţie Toyota Supra a fost prezentată! Interpretarea modernă a modelului legendar i-a adus atât plusuri, cât şi minusuri, în viziunea unor oameni, însă cert este că va fi un model special, de ce nu şi unul cu un caracter exclusivist, cel puţin în primul an de producţie limitată.

Cea mai puternică versiune este propulsată de un motor cu şase cilindri în line şi cu un volum de 3.0 litri, care produce 340 de CP şi 500 Nm de cuplu. Cutia de viteze îi este una automată, tracţiunea doar pe puntea din spate, iar raportul de greutate îi este împărţit egal între cele două punţi. De pe loc şi până la 100 de km/h ştie să accelereze în doar 4.3 secunde.

În viitor, dacă ar primi şi o cutie de viteze manuală, ar fi o maşină ideală? Unii vor continua să afirme contrariul, asta pentru că noua Toyota GR Supra este de fapt un BMW, dar cu înfățișare diferită. De ce s-a ales o astfel de cale pentru acest coupe, aflaţi din cele ce urmează.

Vezi toate detaliile despre noua Supra: (video) Detroit 2019: Premieră mondială – Noua generaţie Toyota GR Supra

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/