(video) Imagini care nu au nevoie de comentarii! Priviţi cum se desfăşoară circulaţia lângă PanCom

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Este incredibil şi revoltător în acelaşi timp! Priviţi câteva momente despre cum s-a desfăşurat circulaţia pe o trecere pentru pietoni de pe bd. Moscova, din preajma sensului giratoriu de la PanCom. Priviţi şi făceţi-vă concluzii.

Doar ţinem să amintim că, potrivit RCR, conducătorul auto este OBLIGAT ca la trecerile pentru pietoni, în cazul în care înaintea trecerii s-a oprit sau a redus viteza vreun vehicul, conducătorii altor vehicule care se deplasează pe benzile alăturate pot continua deplasarea numai după ce s-au asigurat că pe trecere nu sunt pietoni! Iar trecerea e una singură! Respectiv, cele enunţate mai sus se referă la toată trecerea de pe toată lăţimea drumului, nu la jumătate sau la o secţiune a acesteia dintr-o bandă!

Încă ceva, în contextul în care RCR nu reglementează distanţa exactă la care un şofer trebuie să oprească maşina înainte de trecere, pentru a ceda pietonilor. Din cauză că şoferul cu Honda s-a oprit practic pe trecere, mama cu cărucior a intrat într-un unghi mort pentru conducătorul microbuzului alb, şi el grăbit. O clipă de neatenție sau circumstanțe uşor diferite şi căruciorul era să fie lovit.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/