(video) Chef sau antrenament? Localnici de lângă Circ nu au putut dormi noaptea trecută din cauza unui șofer

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Șoferul care s-a dat în spectacol lângă Circ a fost trimis în judecată! Iată ce riscă


Noaptea trecută mai mulți localnici de lângă Circ nu s-au putut odihni în pace și liniște din cauza unui șofer obraznic. Unul dintre aceștia a ieșit la fereastră și a inclus camera video, înregistrând sursa gălăgiei.

Imaginile arată cum s-a deplasat conducătorul unui automobil colorat și ce a făcut în sensul giratoriu de la capătul bd. Renașterii. După câteva momente de senzații tari, mașina a revenit sub ferestre și s-a oprit pe teritoriul stației de alimentare cu carburanți.

Și acum un moment interesant! Cel mai probabil șoferul a observat că a ajuns în vizorul unui echipaj de poliție, motiv pentru care s-a întors rapid în stația PECO. Iar acolo a inclus semnalizatorul de avarie și a părăsit la fel de rapid cabina. S-a făcut asta intenționat pentru a induce în eroare poliția cu privire la cine se afla exact la volan în timpul încălcărilor?…

Doarme lumea liniștit la ora 2 noaptea și aici apare un buhnit cu drifturile 🦉🚗💨 Poliția Republicii Moldova VIDEO: Anonim trimis pe pagina noastră TrassaMD

Posted by TrassaMD on Sunday 9 June 2024

Nu știm dacă situația de mai sus are vreo legătură cu un eveniment sportiv desfășurat ieri în Chișinău. Și nici nu știm dacă șoferul ar fi încercat să reproducă cele văzute acolo sau în altă parte, dar în fața unui public mult mai restrâns. Însă încălcări ale RCR și tulburări ale liniștei publice au avut loc în mod vădit. Lucruri care ar merita cel puțin penalizate, nu?

Am contactat INSP pentru o reacție

Deocamdată aflăm că oamenii legii s-au autosesizat în baza imaginilor. Urmează acum să se afle dacă echipajul de poliție surprins este unul din flota sa. Respectiv nu se cunoaște dacă cineva a fost sancționat.

Dar nu este prima dată când localnicii din zonă au probleme de genul. Cu câteva zile mai devreme un alt șofer și-a făcut de cap în același sens giratoriu.

Vezi și: (video) Poliția a găsit un drifter începător care și-a manifestat abilitățile pe bulevardul Dacia. Sancțiunile pe care le riscă

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise