(video) Chişinău: Cum un şofer a profitat de carosabilul umed pentru a face o manevră deosebit de periculoasă

Un conducător auto s-a jucat aseară în cel mai direct sens al cuvântului cu viaţa proprie. A fost la un pas de a face un accident după ce a accelerat agresiv de la semafor şi a derapat, oprindu-se foarte aproape de un automobil care staţiona lângă trotuar.

S-a întâmplat situaţia surprinsă de o cameră de bord la intersecţia străzilor Calea Ieşilor, Bariera Sculeni şi Mesager. Profitând de carosabilul umed, în timp ce afară la acea oră se înregistra o temperatură de puţin peste zero grade Celsius, a accelerat intenţionat autovehiculul încercând să realizeze un derapaj controlat, însă nu i-a reuşit.

Doar câţiva centimetri l-au despărţit de impactul cu un alt automobil, însă a avut noroc, inclusiv de faptul că niciun pieton nu s-a angajat la moment în traversarea străzii. După ce s-a întors la 180 de grade, conducătorul s-a repoziţionat şi şi-a văzut de drum, de parcă nimic nu s-a întâmplat.

Autor video: facebook.com/Vladimir Procop

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-chisinau-soferul-unui-kamaz-a-derapat-periculos-in-incercarea-de-a-evita-un-accident/

https://autoblog.md/video-intersectia-din-chisinau-unde-poti-derapa-imediat-dupa-ce-vezi-verde-semafor-insa-e-periculos/

(video) “Save” incredibil. Cum un pilot a evitat un accident după un derapaj la 90 de grade

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/