(video) Chişinău: Gardul unui şantier de construcţii, aruncat de vânt peste câteva automobile

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Cine ne urmărește pe noi, ori în linii generale ştirile, cunoaşte că astăzi pe întreg teritoriul ţării este valabilă o avertizare Cod Galben de intensificări ale vântului. Fenomenul prezintă pericole, inclusiv pentru automobiliști, iar de acest lucru s-au convins astăzi câţiva dintre ei, printre care un posesor de Lexus UX nou-nouţ.

Pe bd. Negruzzi vântul a dat jos un gard slab al unui şantier de construcții. Câteva panouri de metal au căzut peste câteva automobile parcate la marginea străzii şi evident că s-au generat careva pagube.

Cine va acoperi cheltuielile nu este clar până la capăt, însă recomandarea noastră rămâne mereu: luaţi în considerare avertizările meteo şi intuiți urmările care le-ar putea provoca, reieşind din precedente!

Iar pentru că avertizarea de astăzi e valabilă pentru toată ziua, aveţi grijă în continuare unde vă parcaţi maşinile, la distanţă de copaci care nu arată încrezător şi de alte obiecte ce pot fi luate de vânt!

FOTO: facebook.com/aivantov
VIDEO: facebook.com/aivantov

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/