(video) În Moldova se vinde un BMW M5 cu 820 CP! Se acceptă în schimbul său şi criptovalută

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ofertă de sărbătorile pascale? Pe cel mai mare portal de anunțuri auto din ţară a apărut la vânzare un automobil interesant. Este vorba despre un BMW M5 F90 din 2018, al cărui motor V8 TwinPower Turbo de 4.4 litri a fost modificat pentru a genera un număr mai mare de cai putere – 820!

Amintim că un astfel de sedan sport din fabrică are să ofere 625 de CP şi 750 Nm de cuplu. Cu ajutorul unei cutii de viteze M Steptronic cu opt trepte şi a unui sistem de tracţiune integrală, acceleraţia 0-100 de km/h o poate face în condiții ideale în 3.3 secunde, iar viteza maximă poate ajunge la 305 km/h. Iar cu noile forţe, exemplarul din anunţ la sigur este mai sprinten până la prima sută și până la 200 km/h.

Automobilul vopsit într-o culoare gri are un parcurs de 55.000 km. Starea i se anunță a fi ideală. Se vinde în schimbul a 74.999 euro, însă se analizează şi opțiuni de: schimb+bani sau vânzare în schimbul criptovalutei (BTC.ETH.TRON.USDT, etc).

Testul nostru cu modelul M5 F90:

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/