(video) Chişinău: La un pas de accident după ce a depăşit un limitator de viteză ca un pilot de curse

Nimic nou sub soare. Cum a început să se încălzească timpul afară, aşa au şi început să se mărească numărul de încălcări în traficul din capitală. O dovadă în acest sens este situaţia deosebit de periculoasă care s-a întâmplat chiar în această după amiază.

Deplasându-se pe bd. Alba Iulia din sectorul Buiucani, cu o viteză de 50-60 de km/h, martorul ocular care ne-a trimis imaginile la adresa redacţiei a surprins cum şoferul unui Renault a încălcat mai multe reguli, printre care: condus cu exces de viteză, condus agresiv, schimb brusc de benzi fără semnalizare sau condus pe contrasens.

Apropiindu-se de intersecţia cu strada Ion Luca Caragiale, a depăşit într-un mod incredibil un limitator de viteză şi a fost la un pas de a intra agresiv într-un microbuz în cazul în care şoferul acestui vehicul ar fi avut o viteză mai mare. A fost astfel evitată pe muchie de cuţit o nouă tragedie.

Merită conducătorul break-ului pedepsit pentru fiecare încălcare în parte?

https://www.youtube.com/watch?v=OPZdD2VdC-Y

Vezi şi: (video) Chişinău: Şi-a primit amenda de dimineaţă, după ce poliţia l-a văzut ieşind pe contrasens

Vezi şi: (video) După ce a trecut de camere, un şofer „şi-a luat zborul” pe contrasens pe Ştefan cel Mare

Vezi şi: (video) Cu viteză excesivă şi pe contrasens. Iată cât de mult se grăbea un şofer pe strada Vadul lui Vodă

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/