(video) Chişinău: Şoferul unui Mercedes are nevoie urgent de câteva lecţii despre cum să întoarcă în intersecţii

Şoferul unui sedan Mercedes-Benz are nevoie urgent de câteva lecţii despre cum să întoarcă în intersecţii, corect şi în siguranţă, fără ca să expună pericolului alţi participanţi la trafic. Sfatul vine în urma unei situaţii în care o maşină a fost la un pas să intre în el.

S-a întâmplat totul pe strada Liviu Deleanu din sectorul Buiucani. Conducătorul Mercedes-ului a decis să facă manevra de întoarcere nu în centrul imaginar al intersecţiei, ci imediat după trecerea de pietoni şi încă de pe o bandă greşită.

Drept rezultat şi pentru că nu s-a uitat şi în oglinzi, a fost la un pas să facă un accident cu un alt automobil, al cărui şofer a frânat într-un ultim moment şi la sigur s-a speriat. Din fericire nimeni şi nimic nu a avut de suferit.

ATENŢIE! Cuvinte necenzurate!

https://www.youtube.com/watch?v=PICEXffW76M

Vezi şi: (video) Chişinău: Manevra nechibzuită a unui şofer care nu ştie să se uite în oglinzi

Vezi şi: (video) A riscat şi i-a speriat pe toţi. Iată cum a trecut un şofer printre două maşini într-o intersecţie

Vezi şi: (video) O şoferiţă a ajuns să fie urâtă de mulţi oameni. Iată ce a făcut într-o intersecţie din Chişinău

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/