in , ,

LOLLOL

(video) Chişinău: Un şofer a părăsit teritoriul unei benzinării cu tot cu pistol în buşonul rezervorului

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Clipă de neatenţie. Conducătorul unui SUV Mercedes-Benz a părăsit teritoriul unei benzinării cu tot cu pistolul de la o coloană de distribuție în buşonul rezervorului de combustibil. S-a întâmplat în dimineaţa zilei de astăzi în sectorul Buiucani, la staţia de alimentare din intersecţia străzii Liviu Deleanu cu şoseaua Balcani.

O cameră de bord a surprins priveliştea, dar şi faptul cum un angajat al staţiei a alergat disperat după maşină în încercarea de a-l opri pe şofer.

Nici claxonul pe care l-a pus în funcțiune martorul ocular nu l-a auzit, însă peste câţiva zeci de metri a tras totuşi pe dreapta, cel mai probabil observând în oglindă obiectul străin şi dându-şi seama ce a făcut.

VIDEO: facebook.com/giku.sirghi

Vezi şi: (video) Haos la o benzinărie din România, după ce un şofer a uitat să scoată pistolul din buşon şi a plecat cu el

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!