(video) Chişinău: Un şofer de 29 de ani cu Mercedes închiriat a fost la un pas de a călca un cărucior cu un copil

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

INSP a reacţionat abia astăzi la o încălcare înregistrată acum o săptămână, după ce a reuşit să depisteze conducătorul auto. Situaţia a stârnit o mare indignare în mediul online, poliţia fiind etichetată de mai mulţi internauţi pentru a lua atitudine.

Conform imaginilor video, vineri, 29 aprilie, pe bd. Negruzzi un conducător auto nu a cedat trecerea legală unui bărbat care traversa strada regulamentar împreună cu un copil în cărucior. Acesta a generat o situaţie de accident care ar fi avut urmări de neimaginat în circumstanțe uşor diferite. Toate însă nu trebuiau să se întâmple dacă nu ar fi încălcat regulile de circulaţie!

Tipul în vârstă de 29 de ani conducea un automobil închiriat şi și-a recunoscut vina. INSP nu spune exact cum a fost sancţionat, dar potrivit legislaţiei riscă o amendă de maximum 3.000 de lei, cu sau fără privarea de dreptul de a conduce vehicule pe un termen de la şase luni la un an.

VIDEO: facebook.com/movila.alexandru.9

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata