(video) Cimişlia: Un şofer s-a înecat după ce a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina într-un lac

În dimineața zilei de 14 iunie angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit pentru extragerea unui autovehicul dintr-un lac din apropierea orașului Cimișlia. Potrivit IGSU apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 05:37.

Conform primelor informații, un autoturism a intrat în lac după ce bărbatul în vârstă de 42 de ani din spatele volanului nu s-a isprăvit cu manipularea sa și astfel a intrat în lac în circumstanțe bizare. Șoferul care se afla singur în vehicul a fost extras de localnici, însă acesta nu mai era în viață.

La fața locului, pentru recuperarea vehiculului au fost solicitați scafandri care au efectuat lucrări subacvatice și au scos mașina la mal. Operațiunea angajaților IGSU a durat trei ore. Alte persoane în interiorul vehiculului nu fost depistate.

Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite de organele de drept.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-in-anglia-un-barbat-si-a-scapat-masina-in-mare-si-a-mers-dupa-ea-sa-o-scoata/

https://autoblog.md/video-anenii-noi-momentul-cand-un-automobil-este-luat-de-ape-dupa-care-dispare-intr-un-canal/

https://autoblog.md/foto-video-ati-ajuns-cu-masina-in-apa-si-va-scufundati-iata-ce-trebuie-sa-faceti-pentru-a-supravietui/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/