(video) Cinci conducători auto cărora le este indiferent de mesajul flashmobului organizat ieri de poliție în PMAN

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Silueta unui imens pieton, realizată din vopsea și lumânări, a apărut ieri în Piața Marii Adunări Naționale. În acest fel au fost comemorați cei 217 oameni, care și-au pierdut viața în 2022 în accidente rutiere și în acest fel a fost marcată Ziua mondială de comemorare a victimelor accidentelor rutiere.

Zeci de studenți de la Universitatea de Medicină, alături de reprezentanți ai forțelor de ordine, au venit la flashmob cu pancarte și în veste cu elemente reflectorizante pentru a atrage atenția asupra tragediilor care se întâmplă pe drumurile publice.

Potrivit ultimelor date, de la începutul lui 2023 și până în prezent 171 de oameni și-au pierdut viața în accidente, iar alte peste 2.000 au fost rănite în urma a peste 1.600 de accidente.

VIDEO: PRO TV

VIDEO: rlive.md

Din păcate însă, astfel de flashmoburi rămân doar subiecte de știri și nu rezolvă cu nimic problema…

VIDEO: facebook.com/turborender, martor ocular, t.me/automobil_md, facebook.com/Nick.ptq, facebook.com/vladimirvasilevichvovchenko

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise