(video) Hyundai nu se poate opri din a face anunţuri. Vine la Geneva şi cu Prophecy Concept

Să fie asta a treia şi ultima? Pe lângă noua generaţie a modelului i20 şi modelul actualizat i30 facelift, compania Hyundai va fi prezentă la Salonul Auto de la Geneva cu încă un automobil, de această dată unul conceptual.

A făcut-o şi la ediţia din 2018, unde am văzut spectaculosul Le Fil Rouge, realizat în baza filozofiei de design “Sensuous Sportiness” (sportivitate senzuală) a mărcii, însă noul concept electric botezat “Prophecy” vine să extindă acel limbaj la un nou nivel.

În conformitate cu filozofia de design “Sensuous Sportiness” a Hyundai, noul concept întruchipează o siluetă frumoasă accentuată de curbele grațioase care curg pe flancurile posterioare largi, soluţie care oferă o aerodinamică excelentă. Partea posterioară se remarcă printr-un spoiler integrat şi stopuri pixel LED.

“”Prophecy” nu respectă tendințele. Accentuează frumusețea atemporală care va sta la încercarea timpului. Designul său iconic înseamnă extinderea spectrului de design al Hyundai către orizonturi și mai largi”, a spus SangYup Lee, şeful Hyundai Global Design Center.

Denumirea “Profeție” reflectă scopul conceptului, definind direcția viitoarelor modele Hyundai, în timp ce se stabilește ca un reper de design pentru gama de maşini electrice a mărcii.

Conceptul EV Hyundai “Prophecy” va fi dezvăluit lumii în ziua de 3 martie la Salonul Internațional de la Geneva şi va fi expus acolo până pe 15 martie inclusiv.

Hyundai Motor va prezenta de asemenea o strategie de electrificare sub conceptul “Real Progress is in the Air”, care este inspirată de viziunea nouă a mărcii (Progress for Humanity) și de conținutul expoziției.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-noua-generatie-hyundai-i20-vine-la-salonul-auto-de-la-geneva/

https://autoblog.md/foto-noul-hyundai-i30-facelift-vine-de-asemenea-la-salonul-auto-de-la-geneva/

https://autoblog.md/hyundai-motor-group-a-angajat-compania-canoo-pentru-a-dezvolta-o-platforma-scalabila-pentru-masini-electrice/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/