(foto) EXCLUSIV! În Moldova a fost înregistrat primul Ferrari 812 Superfast

În premieră în istoria Republicii Moldova a fost înregistrat primul Ferrari 812 Superfast, unul dintre puținele modele Ferrari înmatriculate vreodată pe teritoriul ţării noastre şi cu siguranţă cel mai puternic automobil care nu a suportat vreo modificare aftermarket. Produce pur din uzină tocmai 800 de CP!

*Din motive de confidențialitate numerele-i de înmatriculare i-au fost blurate, însă vă dăm asigurări că sunt de Moldova!

Amintim pe scurt că modelul a fost lansat în anul 2017 la Salonul Auto de la Geneva şi la momentul de faţă este al treilea cel mai puternic Ferrari stradal din istorie. Noul 812 Superfast reprezintă un facelift consistent pentru un alt model care a făcut furori în gamă – Ferrari F12berlinetta.

Sub capota lungă şi chiar la mică distanţă sub parbriz se află un V12 natural aspirat cu un volum de 6.5 litri. Acesta produce 800 de cai putere şi 718 Nm de cuplu. Motorul este cuplat la o transmisie robotizată F1 DCT cu şapte trepte şi dublu ambreiaj.

Supercarul cu tracţiune pe puntea din spate este capabil să accelereze de pe loc şi până la 100 de km/h în doar 2.9 secunde. Viteza maximă declarată oficial este de 340 km/h.

Noul model are şi un şasiu modificat cu roţi directoare spate, o aerodinamică activă, un sistem modernizat de control al derapărilor laterale Side Slip Control şi blocuri optice full LED. Totodată, noul 812 Superfast este primul Ferrari care a primit o servodirecţie electrică.

În Europa, preţul de start al unui astfel de automobil super sport este în jurul a 350.000 de euro (circa 7 milioane de lei). În caz că vă doriţi unul achiziționat oficial, cel mai aproape puteţi beneficia de serviciile proaspătului dealer de la Bucureşti.

Primul nostru contact cu maşina:

Iată ce alte modele Ferrari au mai fost surprinse anterior prin ţară. Avem şi unul înmatriculat chiar în stânga Nistrului:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/