Imaginea zilei: Cineva şi-a dus acasă ţeava cumpărată cu taxiul

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Încă un semn al vremii frumoase de afară și că temperaturile urcă în termometre pe timp de zi. E destul de cald, încât unii automobiliști au început să circule cu geamurile deschise, în timp ce alţii au început să presteze servicii care necesită geamuri deschise!🙂

Iată un exemplu nemaipomenit de periculos, surprins pe strada Munceşti. Nu putem şti dacă transportarea acestei ţeve se face la comanda unui client sau din propria necesitate a taximetristului, însă cert este că cineva trebuie să o ţină, iar altcineva să controleze automobilul.

Mai interesant însă ar fi de aflat care era poziţia conducătorului auto la volan, reieşind că ţeava a fost introdusă pe diagonală şi are dimensiuni generoase. Este de la sine clar că oglinda retrovizoare interioară nu putea fi folosită pentru moment, încă cele laterale exterioare nu au fost acoperite, deşi câmpul vizual rămânea limitat.

Dacă a ajuns la destinaţie cu bine (nu credem că ar fi ieşit în centrul capitalei) şi nu a întâlnit pe drum vreun echipaj de poliţie înseamnă că şoferul a avut noroc, însă nu-i recomandăm să repete isprava.

Amintim că potrivit RCR, limitele maxime de gabarit ale vehiculelor (inclusiv încărcăturii) nu trebuie să depăşească în lăţime 2.55 metri.

Iar în cazul în care încărcătura depăşeşte limitele de gabarit ale vehiculului în transversal cu mai mult de 0.4 m de la marginea exterioară, ea trebuie marcată prin semnele distinctive 12, iar pe timp de noapte − semnalizată suplimentar prin catadioptri sau lanterne de culoare albă în faţă şi de culoare roşie în spate.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/