(video) Accident dur în SUA: Un Nissan GT-R a rupt în două o Tesla după ce şoferul maşinii sport trecuse la roşu

Un SUV Tesla Model X a fost distrus într-un accident dur care a avut loc acum câteva ore pe bulevardul Hallandale Beach din oraşul cu acelaşi nume, parte a statului american Florida. Din fericire nimeni nu a decedat, însă în total patru persoane au avut de suferit traumatisme, una dintre care unele severe.

FOTO: drive.gr

Potrivit unui martor, un conducător de Nissan GT-R a trecut o intersecţie la culoarea roşie a semaforului, cu o viteză atât de mare încât după momentul impactului cu partea posterioară a SUV-ului, electromobilul s-a rupt practic în două în adevăratul sens al cuvântului.

Coliziunea dintre cele două maşini a mai implicat altele două, iar maşina sportivă s-a putut opri doar după ce a doborât şi un copac, vitezomanul la fel fiind transportat la spital.

Unii martori au descris ca fiind miraculos faptul că şoferul de Tesla a rămas teafăr în urma accidentului. Autoritățile au blocat zona timp de aproape două ore pentru ca serviciile de intervenţie să elimine cât mai rapid toate obstacolele. Poliţia locală a declarat pentru presă că șoferul Nissan-ului va fi citat să se prezinte la secţie după ce va fi externat.

Situaţia a devenit virală şi cunoscută în scurt timp de toată America. Doar filmuleţul pe care l-am ataşat mai jos, în care un localnic a înregistrat urmările accidentului, a fost vizualizat de peste 1.8 milioane de internauţi.

Внимание, сейчас на Hallandale на против Walmart произошла авария. Движение затруднено!

Posted by Ilya Freyberg on Monday, January 20, 2020

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

(video) Dovadă a reutilării în urma altui accident? Un Audi Q7 s-a rupt în două doar lovindu-se de un stâlp

https://autoblog.md/video-accident-in-chicago-un-lamborghini-s-a-rupt-in-doua-iar-soferul-a-fost-salvat-la-timp/

(video) Test Drive: Tesla Model X P90D

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/