(video) Ocupaţie pentru copilul tău. Tutorial de trei minute despre cum să deseneze un MINI Cooper

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Am dorit să distribuim şi noi acest videoclip ieri, 1 iunie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copiilor, însă nu am mai reuşit. Din acest motiv o facem astăzi, inclusiv pentru că şcolarii au la dispoziţie un anotimp întreg pentru a încerca să deseneze un MINI Cooper în baza acestui tutorial. Le explică pe toate designerul mărcii Josef Kuhlmann.

Mai întâi creați conturul, apoi completați caroseria mașinii și alegeți în sfârșit culorile mașinii: chiar dacă nu ați mai desenat nimic până acum, sfaturile designerului auto vă vor ajuta să schițați un MINI de care puteți fi mândri.

În tutorialul video, Josef parcurge fiecare pas de care aveți nevoie pentru a crea un desen realist al unei mașini. Și vă arată cum să adăugați toate detaliile unice, cum ar fi farurile și banda neagră, care va face desenul să pară într-adevăr un MINI. Veți afla, de asemenea, despre lucrurile la care trebuie să acordați pentru ca rezultatul să arate cât se poate de realist.

1. Înainte de a începe, antrenează-ţi ochiul pentru a alege detalii.

În primul rând, ar trebui să ştiţi că nimeni nu se naşte maestru în a desena. Chiar și Picasso a trebuit să facă practică. Și dacă faceți acest lucru pentru prima dată, nu ar trebui să vă așteptați ca primul desen să fie de calitate Louvre. Pe lângă învățarea elementelor de bază ale perspectivei, ar trebui să vă antrenați și ochiul pentru a vedea cu adevărat detaliile care definesc un MINI. Acest lucru vă va ușura să desenați unul. Atenție la proporțiile specifice ale unui MINI. Vedeți cum detalii precum farurile conferă mașinii aspectul său caracteristic. Și poate ați văzut o culoare specifică care este un adevărat head-turner. Privirea la un lucru și a vedea cu adevărat acel lucru este cheia creării unui desen realist.

2. Relaxează-te şi distrează-te prin desenare.

Prima linie este cea mai grea. Mai ales dacă nu sunteți obișnuit să desenați deloc. Deci, care este cel mai bun mod de a începe? În primul rând, încercați să obțineți o idee pentru proporțiile unui MINI, pentru dimensiunea compactă care o definește. Josef vă sfătuiește să începeți cu linii foarte ușoare pentru a încerca să schițați un contur dur.

Apoi folosiți câteva „linii de secțiune” pentru a desemna capota și ferestrele. Probabil este cel mai bine să începeți cu anvelopele, plasându-le în ceea ce va fi partea exterioară a schiței dvs. Apoi, încercați treptat să adăugați linii pentru a obține o formă aproximativă a caroseriei.

Detaliile concrete, cum ar fi grila radiatorului și oglinzile retrovizoare, trebuie să fie ușor creionate. Aceste prime linii pe care le faceți nu vor fi vizibile mai târziu atunci când desenul se va contura şi se vor adăuga umbre, așa că nu vă faceți griji prea mult pentru ele.

3. Desenează ca un profesionist. Utilizează un şablon.

După ce ați conturat caroseria mașinii, puteți adăuga ceea ce se numește “seră”. Aceasta reprezintă ferestrele și acoperișul. Deoarece sera de pe un MINI nu are stâlpii/montanţii pronunțați pe care îi au de obicei alte mașini, acest aspect întunecat creat este cunoscut sub numele de benzile negre. În continuare, veți dori să lucrați la anvelope și faruri. Acum este momentul să începeți să faceți linii mai întunecate în schița dvs.

Partea frontală a unui MINI are faruri caracteristice rotunde. Desenarea unui oval nu este atât de ușoară pe cât sună, mai ales dacă nu ați practicat. „Este multă muncă, chiar și pentru profesioniști”, spune Josef. De aceea, folosește șabloane, pentru a lucra mai eficient. „Când baţi un cui în perete, folosești un ciocan. De ce nu ar trebui să folosiți instrumente şi atunci când desenați?”

Utilizarea șabloanelor pentru anvelope este, de asemenea, o idee bună. „Poate dura mai mult să desenezi o anvelopă detaliată, cu janta, decât să completezi o schiță întreagă”, spune Josef. „De aceea, recomand să stabilim priorități. În general, un simplu şablon cu cercuri va face trucul.“

4. Finalizează desenul prin a adăuga detalii.

Detaliile sunt ceea ce face ca o schiță a mașinii să arate cât mai realist. Să aruncăm o privire la faruri. Nu numai că forma trebuie să aibă acea rotunjime tipică, dar umbrirea din interiorul luminii trebuie să surprindă lentila lungă și reflectarea acesteia pentru a recrea aspectul focalizat, dar prietenos, dat de un MINI. O atenție la detalii în timp ce desenați grila radiatorului este, de asemenea, importantă. Asigurați-vă că încercați să obțineți forma hexagonală și prizele proeminente de aer din sfatul expertului. Josef: „Este important să nu vă pierdeți în detalii. Nu uitați să continuați să priviți imaginea în ansamblu”.

5. Dă desenului culoare ori lasă-l în creion.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/