(video) Greşeală extrem de scumpă! Momentul când se pierde controlul unui Pagani de peste 17 milioane de euro

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Maşina va fi reparată fără probleme!


Un Pagani Zonda HP Barchetta în valoare actuală de peste 17 milioane de euro a fost avariat destul de grav în cadrul unei întâlniri a proprietarilor de maşini super sport foarte scumpe, organizată în Croaţia. Există doar trei astfel de maşini în lume, ceea ce îl face cel mai valoros model creat de Pagani.

Unul îl deţine însuşi Horacio Pagani, însă acesta din imagini este al treilea şi cel mai proaspăt livrat, în februarie anul acesta. Proprietarul îi este Oleg Egorov, fondatorul şi posesorul atelierului de tuning TopCar Design, care a devenit cunoscut prin caroseriile din carbon pe care le poate realiza pentru orice supercar.

Din câte se pare nu era el la volan, ci o persoană căreia i l-a încredințat.

Vineri, în timpul deplasării coloanei de maşini pe o stradă îngustă, undeva în Zagreb, şoferul a apăsat acceleratorul brusc şi prea tare, motiv pentru care anvelopele din spate şi-au pierdut tracţiunea pentru o clipă. Se întâmplase exact când pe contrasens se deplasa un Ford Fiesta, de care s-a lovit lateral.

Drept rezultat: una din roţile posterioare a fost ruptă, caroseria a fost deteriorată şi cu siguranţă a avut de suferit şasiul, suspensia de pe ambele punţi, dar şi motorul. Având în vedere valoarea și raritatea, este greu de spus care va fi viitorul maşinii, însă se ştie că Pagani le poate reconstrui/restaura/repara pe cele implicate în accidente.

Din fericire cele întâmplate nu s-au soldat cu victime.

Apropo, iată ce maşini uimitoare au participat la întâlnirea din Croaţia:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/