(foto) Moldova: O decapotabilă Mercedes-AMG, în valoare de peste trei milioane de lei, a fost distrusă

În Republica Moldova au loc zilnic accidente rutiere, însă unele cu implicarea unor automobile foarte scumpe şi încă scoase la iveală nu vezi des. Cel mai recent, o astfel de situaţie s-a întâmplat cu singurul Mercedes-AMG SL 63 facelift care nu are nici două luni de când circulă pe străzile capitalei.

Vezi şi: (foto) O decapotabilă Mercedes-AMG cu aproape 600 de CP a fost adusă în Chişinău

Un cititor AutoBlog.MD a fotografiat maşina distrusă în timp ce aceasta era transportată pe o camionetă cu platformă către o parcare. Cel mai probabil decapotabila sport a fost avariată de către un şofer care s-a jucat cu ea şi nu i-a subestimat puterea reală.

Se poate observa că automobilul ar fi fost lovit lateral de un obstacol, după care acesta a derapat într-un câmp, acolo unde i s-au distrus anvelopele şi jantele. Mai lipseşte bara de protecţie posterioară, iar airbag-urile laterale au fost acţionate. Din păcate nu putem să facem şi o evaluare a părţii frontale ale Mercedes-ului.

Amintim că preţul de start pentru o astfel de maşină, cumpărată prin intermediul dealerului oficial Mercedes-Benz în Moldova, este de 162.020 de euro sau 3.337.028 lei.

Vezi şi: (video) Accident cu mari semne de întrebare. Un VW vechi a intrat lateral într-un Lexus scump

FOTO: facebook.com/smotraclub
FOTO: facebook.com/smotraclub

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/