(video) Cine se crede? Un taximetrist a generat situații periculoase şi ar fi blocat str. Grenoble în caz de impact

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dacă vă mai amintiți, în această dimineaţă a avut loc un accident în lanţ pe strada Grenoble. Acolo s-au atins două autoturisme şi un troleibuz. Urmările au fost văzute de sute de şoferi, nevoiţi să îndure ambuteiaje, dar şi de unii gură-cască, printre care s-a numărat un taximetrist-“cameraman”.

Tipul în cauză intenționat a redus din viteză pentru a filma cu telefonul tot ce se putea vedea pe contrasens, iar la un moment dat chiar a frânat fără motiv, generând o situaţie de accident. Ulterior, pentru că i s-a făcut o observaţie să se mişte mai repede, insul a manifestat un comportament agresiv, generând încă o situaţie periculoasă, care în alte circumstanţe a fi dus la un accident, vizavi de cel produs mai devreme, existând riscul de a bloca şi acest sens de circulaţie.

Fără să lase loc pentru a fi depăşit pe dreapta, ori pe stânga, ulterior a accelerat intensiv, probabil depăşind şi limita de viteză. Martorul ocular a întocmit o plângere pe care a expediat-o la IGP şi aşteaptă să afle pentru care încălcare, din minimum trei pe care le merită, a fost sancţionat taximetristul dat.

VIDEO: autoblog.md

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/