in , , ,

(video) Cine se face vinovat? Accident cu implicarea unui motociclist, surprins de o cameră de bord

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Un accident de circulaţie cu implicarea unui motociclist s-a întâmplat pe strada Nicolae Testemițanu din capitală şi a fost imortalizat de o cameră de bord. Imaginile au fost făcute publice pe o reţea de socializare.

Într-o intersecție, un taximetrist vădit grăbit nu s-a asigurat complet înainte de începerea unei manevre, din cauza unui câmp vizual restrâns pentru moment, motiv pentru care a avut un contact cu un motociclist care a fost proiectat la pământ. Astfel, conducătorul auto a fost luat pe neprins de veste şi nu a mai reuşit să se strecoare rapid când tot traficul s-a oprit pentru cedarea trecerii unui pieton.

Tânărul care a ajuns pe carosabil purta o cască de protecţie şi s-a ales din fericire doar cu câteva traumatisme uşoare.

VIDEO: facebook.com/Dionis Coțurenco

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!