(video) Combo pack de la BRABUS pentru tânărul milionar: Maşină de teren, barcă sport şi ceas exclusiv

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

BRABUS lansează o ofertă exclusivă pentru tinerii milionari. Se poate economisi în cazul în care se optează pentru un combo pack numit BRABUS STEALTH GREEN EXCLUSIVITY Package, ce include o maşină de teren, o barcă sport şi un ceas exclusivist.

Toate împreună costă 1.4 milioane de euro, însă separat doar SUV-ul are un preţ de pornire de 718.500 de euro, iar ceasul costă alţi aproximativ 50.000 de euro.

BRABUS 800 4×4² STEALTH GREEN are la bază un Mercedes-AMG G 63 4×4² cu punţi portal, al cărui motor V8 de 4.0 litri a fost modificat să producă 800 CP şi 1.000 Nm de cuplu. Poate realiza 0-100 km/h în 4.6 secunde şi rula cu maximum 210 km/h.

La exterior, SUV-ul a fost modificat cu un kit de caroserie original cu elemente din fibră de carbon. În față are instalat un troliu cu o capacitate de 4.5 tone, iar deasupra parbrizului are un deflector din carbon cu proiectoare LED suplimentare. Bara posterioară a primit un element de protecţie din oţel, iar lângă hayon există montată o scară pentru acces la suportul de bagaje de pe acoperiş, de care sunt fixate câteva instrumente utile precum un topor sau lopată.

Se mai remarcă prin nişte jante originale BRABUS Monoblock HD, dezvoltate special pentru modelul de prezoane cu opt caneluri ale acestor punţi portal. Măsoară 22 inchi şi sunt îmbrăcate în anvelope de mărimi 325/55 R22. Pentru ca acestea să nu trimită noroi pe caroserie au fost concepute extensii din carbon pentru arcurile roţilor. Iar pentru că anvelopa de rezervă este una full-size a fost necesar de realizat un alt suport.

Datorită înălţimii maşinii, BRABUS a mai instalat trepte retractabile personalizate, iar balamale speciale pentru portierele posterioare le pot deschide la un unghi de 90 de grade.

De cealaltă parte, BRABUS Shadow 900 STEALTH GREEN Signature Edition este rezultatul unei colaborări cu producătorul finlandez de bărci sport de înaltă performanţă Axopar. Barca de 11.6 metri lungime de la divizia BRABUS Marine este pusă în mişcare de două agregate Mercury Marine 450R V8 de 4.6 litri. Împreună dezvoltă 900 de cai putere şi pot împinge nava până la o viteză de 111 km/h.

La bord foloseşte piele de aceeași culoare și textură ca cea din maşină. Majoritatea elementelor de control şi comenzilor sunt integrate în două monitoare tactile cu o rezoluţie Full HD. Un sistem de navigație mai bun, cu și mai multe funcții, este disponibil opțional. Acesta include încă două ecrane de nouă inchi, router mobil WLAN 5G, o unitate radio bidirecțională cu receptor AIS, un radar Halo20+ şi altele. Iar cei care iubesc divertismentul pot opta pentru un sistem de infotainment care include un televizor de 42 inchi cu serviciul de streaming Apple TV.

Al treilea element al setului este ceasul Panerai Submersible S BRABUS Verde Militare Edition. Este realizat într-un număr limitat de 200 de exemplare şi se remarcă printr-o carcasă cu un diametru de 47 mm, realizată dintr-un material numit Carbotech, care este mai uşor decât titanul. Funcţionează în baza unui mecanism automat şi rezistă unei presiuni de până la 30 bar sau unor scufundări până la o adâncime de 300 de metri.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise