(video) Comrat: Un bărbat a scos arma din casă când a văzut că maşina i se ridică de poliţie

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un bărbat a fost reținut pentru 72 de ore, după ce ar fi comis o încălcare în trafic și a amenințat ofițerii Direcției de Patrulare Sud inclusiv cu o armă!

Incidentul s-a produs în noaptea de 14 spre 15 noiembrie, în jurul orei 2:30, în orașul Comrat.

Conform informațiilor disponibile, conducătorul unui FIAT a fost somat să oprească mașina, deoarece se deplasa cu viteză, însă acesta și-a continuat drumul. La scurt timp acesta a oprit-o, dar a părăsit-o rapid, lăsând-o descuiată în fața unei case.

Deoarece era necesară identificarea proprietarului (posesorului) mijlocului de transport utilizat sau destinat pentru săvârșirea contravenției, polițiștii de patrulare au recurs la ridicarea mașinii. La un moment dat, din gospodăria cu pricina a ieșit un bărbat care avea asupra sa o armă de vânătoare!

După un schimb de replici tipul a fost convins să lase arma jos pentru a nu săvârși o tragedie. Deşi aceasta a fost ridicată pentru că era deţinută ilegal, bărbatul a amenințat și înjurat polițiștii în continuare, fiind indignat că automobilul urma a fi transportat la parcarea specială.

La fața locului a fost solicitată grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Comrat. Bărbatul de 36 de ani este documentat în baza art. 349 din Codul Penal „Amenințarea sau violența săvârșită asupra unei persoane cu funcție de răspundere sau a unei persoane care își îndeplinește datoria obștească”, dar și pentru că nu a oprit autovehiculul la indicațiile poliției.

Pentru acțiunile sale riscă amendă de până la 67.500 de lei sau muncă nenumărată în folosul comunității de până la 180 de ore, ori până la doi ani de închisoare.

Cmentariile sunt închise