(video) Conflict în trafic. Un bărbat a dat cu o cheie de gaz în maşina altuia lângă viaduct

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, Svetlana Scripnic, ne-a putut spune că forţele de ordine sunt la curent cu cele întâmplate. Cazul a fost înregistrat, fiind solicitat un echipaj de poliţie la ora 17:50.

A fost stabilită identitatea bărbatului care deteriorat oglinda, în urma unui conflict în trafic dintre cei doi, confirmat că a avut loc. Are 33 de ani şi urmează a fi depistat pentru a fi tras la răspundere contravențională.


Camera de bord a unui automobilist din Chişinău a surprins parţial un conflict în trafic. Totul s-a întâmplat în seara zilei de ieri în intersecția străzilor Hristo Botev cu bd. Dacia. Imaginile ne-au fost expediate la adresa redacţiei.

Din cele filmate şi conform declarațiilor martorului ocular principal, un șofer s-a apropiat cu o cheie de gaz şi a spart oglinda microbuzului în cauză. S-a întâmplat după ce nu i-a putut deschide portiera pentru a-l scoate afară pe cel din spatele volanului. Ulterior, când tipul a plecat, conducătorul microbuzului a mers repede după el, dorind să fotografieze numerele de înmatriculare ale maşinii sale.

Ce a urmat nu este clar, iar circumstanțele generale ale incidentului nu sunt cunoscute. Cert este că automobilul tipului enervat a fost lăsat pe avarii lângă staţia de aşteptare de pe bd. Dacia. Probabil o neînţelegere a avut loc într-o curte de bloc din preajmă, iar pentru a-l pune la punct, tipul cu ranga ar fi decis să-l ajungă din urmă pe altă cale.

VIDEO: autoblog.md

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/