(video) Nu îţi permiţi un MINI John Cooper Works GP de ediţie limitată? Iată ce se propune ca o alternativă

MINI John Cooper Works reprezintă expresia absolută a plăcerii de a conduce în segmentul premium pentru automobile de clasă mică. Caracteristicile sale sportive sunt depăşite doar de o bijuterie rară: noul MINI John Cooper Works GP. Motorul şi tehnologia trenului său de rulare îşi dezvăluie adevăratul potenţial pe circuit.

O parte din caracterul fascinant al modelului produs într-o serie redusă de doar 3.000 de unităţi poate fi transferat acum şi pe MINI John Cooper Works. Din iulie 2020, pachetul John Cooper Works GP este livrat în echiparea de fabrică şi pe MINI John Cooper Works.

Întregul conţinut al pachetului este armonizat perfect cu designul şi caracterul unui MINI John Cooper Works. A fost dezvoltat pe baza cunoştinţelor acumulate în competiţii pe circuite şi este derivat direct din procesul de dezvoltare al noului MINI John Cooper Works GP. Acest conţinut îi permite modelului MINI John Cooper Works să-şi accentueze profilul sportiv printr-o abordare foarte autentică.

Racing Grey metalizat pentru caroserie şi culoarea contrastantă Melting Silver metalizat pentru plafon, spoilerul spate şi capacele oglinzilor retrovizoare John Cooper Works au fost rezervate exclusiv până acum pentru designul caroseriei noului MINI John Cooper Works GP. Împreună cu priza de aer de culoare de pe capota faţă, mânerele uşilor şi capacul rezervorului, toate de culoare neagră, evidenţiază legăturile dintre cei doi super sportivi.

Jantele de 18 inci, din aliaj uşor, în design John Cooper Works Cup Spoke sunt inscripționate cu emblema “GP” pe capacele centrale. Contururile Piano Black ale farurilor şi părţile interioare de culoare închisă ale farurilor şi stopurilor, logoul MINI negru de pe capotă şi hayon, precum şi benzile de acces, care poartă şi ele logoul “GP”, pun în valoare designul automobilelor echipate cu noul pachet John Cooper Works GP.

Chiar dacă principalele surse de inspiraţie vin din motorsport, MINI John Cooper Works are un nivel practic de utilizare pe şosele, zi de zi, fără restricţii. În timp ce MINI John Cooper Works GP este conceput cu doar două scaune pentru a arăta orientarea către performanţe fără compromis, MINI John Cooper Works oferă o experienţă dinamică pentru patru locuri.

Noul pachet John Cooper Works GP mai include scaune sport John Cooper Works în finisare cu piele Dinamica, cu emblemă “GP”. Logoul este prezent şi pe covoraşele de la picioarele conducătorului şi pasagerului din dreapta sa, însă un lucru comun pentru toate covoraşele din habitaclu sunt cusături de culoare roşie. Volanul John Cooper Works îmbrăcat în piele, care face parte şi el din noul pachet GP Pack, este acoperit cu piele Walknappa, are cusături roşii şi un marcaj central metalic, imprimat 3D, la ora 12. Combinate cu transmisia opţională Steptronic Sport cu opt trepte, padelele metalice din spatele volanului, cu logoul “GP”, sunt produse tot printr-un proces de imprimare 3D.

Gama de accesorii MINI Original include o varietate largă de produse atractive pentru a crea suplimentar o identitate adaptată imaginii sportive a pachetului John Cooper Works GP. Priza de aer a capotei, semnalizatoarele şi mânerul hayonului pot avea finisaje din carbon cusut, alături de finisajul negru al liniei laterale. O ambianţă de motorsport şi mai intensă a interiorului este îmbunătățită printr-o serie de dotări care includ mâner John Cooper Works pentru levierul cutiei de viteze şi o manetă John Cooper Works pentru frâna de mână în fibră de carbon şi cu manşon din Alcantara.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/