in , ,

AngryAngry

(video) Cum a trecut revizia tehnică? Un microbuz marfar, filmat cum se deplasează pe diagonală

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Am mai văzut anterior vehicule de acest gen şi credeam că au dispărut de pe străzile capitalei, însă iată că mai pot fi observați câţiva “supraviețuitori”. În speranţa că autorităţile vor lua la ochi şi acest caz, ataşăm aceste imagini surprinse de un martor ocular în această dimineaţă pe strada Calea Ieşilor.

Conducătorul acestui vehicul cu numere de înmatriculare ZKX 545 nu ezită să urce la volanul său şi să-l exploateze pe drumurile locale, chiar dacă poate prezenta un pericol. Nu ştim dacă maşina a suportat careva modificări a construcției, însă vădit este un defect al şasiului care îl face să ruleze cam pe diagonală, ceea ce nu e bine.

Probabil şoferul s-a obişnuit deja să-l conducă astfel şi să-i mențină controlul, însă întrebarea principală este: cum a reuşit să treacă cea mai recentă revizie tehnică? Ori circulă cu actele de mult timp expirate?…

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!