(video) Cum ai reacţiona tu? Situaţia riscantă în care s-a pomenit un şofer când rula pe şoseaua Hînceşti

Acum câteva zile, pe 15 decembrie 2020, s-ar fi putut produce un accident rutier pe șoseaua Hînceşti în apropiere de Gara de Sud după ce conducătorul unui automobil de marcă Toyota (cu numerele de înmatriculare ATB 905) a efectuat o depășire neregulamentară pe contrasens. Situaţia a devenit mai tensionată când manevra-i ilegală nu a fost dusă până la capăt, ci a devenit periculoasă pentru un alt participant la trafic.

Martorul ocular este de părere că şoferul astfel şi-a exprimat supărarea că nu i s-a cedat ca pe o autostradă banda din stânga la scurt timp după pornirea de la semafor, deşi în raport cu automobilistul premergător nu a procedat astfel.

Răzbunarea ar fi motivată şi de faptul că înainte de a ajunge în intersecţie, conducătorul auto care ne-a trimis imaginile la adresa redacţiei s-a mai deplasat pe acea porţiune de drum, pe aceeași bandă, cu viteză regulamentară.

Imaginile care au surprins comportamentul agresiv al tipului din Toyota au fost expediate şi la poliţie, însă deocamdată nu a existat nicio reacţie.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise