(video) Cum ajung astfel de maşini pe drumurile Moldovei? Există doar două răspunsuri

În Republica Moldova, ca şi în orice ţară unde există mobilitate auto, există trei tipuri principale de autovehicule: noi, rulate, dar şi unele care în mod normal ar trebui să fie scoase din circuit, însă nu se întâmplă nicicum. Posesorii de maşini din ultima categorie ţin să le folosească până la “capăt” deşi au defecţiuni, asta până nu se distrug singure sau până nu ajung a fi implicate în accidente rutiere.

Dar cum ajung astfel de autovehicule să mai circule pe drumurile publice nestingherit în ciuda mai multor defecţiuni evidente, ceea ce constituie o abatere de la regulile RCR şi în linii generale un pericol public? Există doar unul din două răspunsuri la această întrebare: fie astfel de conducători evită să treacă revizia tehnică şi circulă respectiv fără acte valabile, fie cei de la staţiile ITP închid ochii în schimbul unei sume de bani, favoruri sau servicii.

Iată ce maşină şi cu ce defecte a fost înregistrată de curând de cameră de bord pe un drum local. Probleme sunt mai mult decât evidente şi există probabilitatea că mulţi vor spune că defecţiunile ar fi apărut acum câteva zile abia, nu se exclude, însă să pui în pericol alţi participanţi la trafic, când ştii că starea automobilului tău nu e în regulă, tot nu este corect. Cu toţii trebuie să fim responsabili!

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

(video) Cum procedează poliția americană dacă un șofer nu vrea să iasă din mașină!

(video) Incredibil. Vezi ce a făcut un american după ce maşinii i s-ar fi defectat cutia de viteze

https://autoblog.md/video-no-comment-cel-mai-sigur-autobuz-din-lume-se-afla-moldova/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/