(video) Cum e să conduci la 107 ani! Iată-l pe unul dintre cei mai vârstnici şoferi din America

În Florida, SUA, a fost găsit unul dintre cei mai experimentați şoferi din lume a cărui vârstă impresionantă este de 107 ani! Bărbatul pe nume Joe Newman locuieşte în oraşul de coastă Sarasota și conduce vehicule deja de peste 90 de ani!

În ciuda faptului că întâmpină dificultăți minore cu mersul îndelungat pe jos, în schimb, Joe încă face față condusului unei decapotabile Mercedes-Benz de culoare roşie pe care o deţine.

În cele mai multe cazuri, Joe Newman se aşează la volanul maşinii când trebuie să meargă undeva împreună cu logodnica sa, Anita, a cărei vârstă este de 99 de ani. Femeia le spune mereu celorlalți din jur că partenerul ei este un șofer excelent, deși uneori recunoaște că au fost multe cazuri când a trebuit să călătorească cu “ochii închiși”.

Domnul Newman a declarat şi a demonstrat jurnaliştilor că respectă cu atenție regulile de circulaţie, acordă multă atenție indicatoarelor rutiere și, de asemenea, își realimentează în staţii maşina şi îi verifică uleiul de motor fără nici un fel de ajutor.

Mai mult, interesant este că acum câteva săptămâni, Joe și-a înnoit actele astfel încât într-un moment crucial să nu rămână fără vehicul. Este de remarcat faptul că valabilitatea permisului de conducere precedent urma să expire abia în 2022.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-o-americanca-in-varsta-de-81-de-ani-si-a-petrecut-o-noapte-intr-un-vw-golf-partial-inecat/

https://autoblog.md/video-investigatie-in-ucraina-o-pensionara-in-varsta-de-75-de-ani-detine-un-rolls-royce-wraith/

https://autoblog.md/video-pasiunea-pentru-tuning-nu-are-o-varsta-un-barbat-de-75-de-ani-si-a-facut-un-golf-r-cu-600-de-cp/

Cmentariile sunt închise