Oficial: Ferrari a renunţat la unul dintre modelele sale moderne fără mare tam-tam

Ferrari a pensionat modelul GTC4Lusso fără vreun anunţ public. Această informație a fost confirmată de un reprezentant oficial al companiei italiene pentru redacţia colegilor de la motor1.com.

Conform informaţiilor furnizate, întreruperea producției lui GTC4Lusso este asigurată de strategia anunțată în 2017, inclusiv pentru el, dar și este asociată cu finalizarea unui ciclu de viaţă standard pentru un model al mărcii, de cinci ani.

Ferrari GTC4Lusso Thailanda 0

Premiera mondială a lui Ferrari GTC4Lusso a avut loc în martie 2016 la Salonul Auto de la Geneva. Ca și predecesorul său, Ferrari FF, modelul sport a primit patru locuri pentru pasageri și sistem de tracţiune integrală. Pentru GTC4Lusso s-a reproiectat aerodinamica, s-a crescut puterea motorului V12 natural aspirat de 6.3 litri de la 660 la 680 CP, iar puntea din spate a devenit directoare.

În toamna aceluiași an, GTC4Lusso T, o versiune cu tracțiune spate doar, dar şi cu un motor V8 twin-turbo de 3.9 litri (cu 610 CP), a debutat la Paris. De notat că din producţie au fost scoase ambele versiuni.

Există informaţii că GTC4Lusso va avea un succesor, unul care va face parte din familia Purosangue împreună cu un SUV, ultimul pe care producătorul preferă să-l numească cu termenul Ferrari Utility Vehicle. Planurile de lansare a acestor modele erau stabilite iniţial pentru 2022, însă din cauza pandemiei globale termenii s-au mutat.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/