(video) Primul clip al unui TikToker începător din nordul ţării e momentul unui accident filmat din interiorul maşinii

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pe TikTok, calea spre succes în termeni de vizualizări poate veni numai prin filmuleţe care să prezinte ceva interesant sau mai ieşit din comun. Un utilizator începător al platformei, care a început să încarce materiale din weekendul trecut, a decis să dea lovitura din start cu un clip care arată momentul unui accident, surprins din interiorul maşinii implicate.

Până am identificat locaţia şi am găsit informaţii oficiale despre cele întâmplate, din anumite motive imaginile video cu momentul accidentului au fost ascunse sau şterse la momentul publicării articolului, chiar dacă au adunat zeci de mii de vizualizări. Însă oricum în spaţiul online a rămas o copie, care ne-a fost trimisă la adresa redacţiei.

Atenţie, limbaj licenţios!

Captura de ecran în cauză este pentru a demonstra existenţa primului clip cu momentul accidentului înainte de a fi ascuns ori şters.

Iată şi descrierile imaginilor, acestea fiind postate pentru a-i motiva pe internauţi să… devină abonaţi ai unui cont de Instagram! Atrageţi atenţia şi la hashtagurile folosite…

Şi acum detaliile pe care le-am putut găsi despre accident. Aflaţi că acesta a avut loc acum o lună în urmă, în ziua de 20 august, în localitatea Albinețul Vechi din raionul Fălești.

Un tânăr de 20 de ani, locuitor al orașului Fălești, conducând un Audi pe un drum local din comună, având în calitate de pasager un alt tânăr de 21 de ani, în curbă nu s-ar fi isprăvit cu controlul volanului, iar drept rezultat a ieşit pe contrasens şi ulterior a ajuns într-un şanţ de scurgere a apelor pluviale. Dacă acesta nu ar fi existat, intra cu siguranţă în peretele Casei de Cultură!

Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, fără persoane rănite. Conducătorul maşinii nu era în stare de ebrietate. Pe caz a fost pornit un proces contravențional, șoferului fiindu-i aplicată o sancțiune sub formă de 1.200 lei amendă și şase puncte de penalizare.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise