(video) Premieră: Cel mai spectaculos Lamborghini din toate timpurile!

Automobili Lamborghini a prezentat în seara zilei de ieri o nouă maşină extremă, una care va putea fi condusă de orice doritor. Noul Lamborghini Lambo V12 Vision Gran Turismo a fost dezvăluit înaintea etapei finale a sezonului actual al Campionatului Gran Turismo care este certificat de FIA şi care s-a desfăşurat în Monte Carlo, Monaco.

Lambo V12 Vision GT este un concept extrem de vizionar, subliniind “distracția de a conduce” în mediul digital al jocului de curse iconic Gran Turismo Sport pentru Sony PlayStation 4, unde va fi practic disponibil din primăvara anului 2020.

Lambo V12 Vision GT prezintă un design foarte interesant produs de Lamborghini Centro Stile din Sant’Agata Bolognese. Este un automobil cu un singur scaun, care în forma sa virtuală folosește unitatea de propulsie de pe noul Lamborghini Sián FKP 37 (819 CP).

Designul se bazează pe ADN-ul stilistic şi istoric al Lamborghini, extinzându-i potențialul într-un mod foarte futurist. Concentrat pe linia centrală unică, silueta iconică a tuturor modelelor Lamborghini, subliniază o dispunere a unui singur loc, conceput pentru un joc de curse în care un pasager nu este necesar.

Designul puternic al mașinii conceptuale este dedicat aerodinamicii sofisticate. Un spoiler impunător integrează în spate un ansamblu de stopuri aranjate sub forma literei Y. Toate elementele sunt proiectate ca suprafețe de înaltă performanță, integrând designul și aerodinamica. Corpul principal este “deconectat” de aripi, iar tematica hexagonală care se poate observa în geamurile laterale este inspirată de Lamborghini Marzal (1968). Lambo V12 Vision GT folosește semnătura tipică Lamborghini Y şi pentru farurile față.

Un concept vizionar necesită un design interior realizat înainte de timpul său. Șoferul intră în cabină ca un pilot într-un avion de vânătoare, din fața mașinii. Principalele instrumente de manipulare sunt amplasate pe volanul futurist și toate informațiile sunt proiectate practic în fața șoferului.

Lambo V12 Vision GT nu va fi produs în serie şi va rămâne un hipercar virtual, deşi a fost făcut şi un exemplar în realitate, probabil fiind doar o machetă care va fi păstrată în muzeul mărcii.

Vezi şi: (video) Noul Lamborghini Terzo Millennio Concept – supercarul electric care a fost creat şi de un român

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/