(video) Cum se explică asta? Imagini virale dintr-o stație PECO din Chişinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Imagini virale în spaţiul online autohton! Într-o stație de alimentare cu produse petroliere de pe şoseaua Hînceşti, contorul pompei funcţionează ca prin minune şi atunci când angajatul staţiei nu face nimic decât să ţină pistolul în mână!

Dacă aveţi vreo explicaţie a celor văzute, lăsaţi-o în comentarii!

@andrewsaxstart

Вот так вот ребята на Е*БУТ на Деньги #rec #fyr #vremuribune

♬ оригинальный звук – K.A.A.

Între timp, Inspectoratul de Stat pentru Supravegherea Produselor Nealimentare și Protecția Consumatorilor a anunțat astăzi că în ultima perioadă, împreună cu experții de la Institutul Național de Metrologie, au demarat controale inopinate în baza petițiilor/reclamațiilor la anumite stații PECO din centrul țării.

În cadrul controalelor, inspectorii împreună cu experții au utilizat un autoturism adaptat și modificat cerințelor pentru a depista abaterile. “Mașina capcană” reprezintă un proiect dezvoltat în parteneriat cu INM, cu coordonarea Ministerul Dezvoltării Economice și Dezvoltării al Republicii Moldova, pentru verificarea inopinată a cantității combustibilului.

În mașină este încorporat un sistem de măsurare care determină cantitatea volumului turnat în recipientul ascuns prin metoda gravimetrică de determinare a unității de măsurare a volumului. De asemenea, s-a folosit un mijloc de măsurare etalonat pentru determinarea erorii distribuitoarelor de gaze lichefiate, cu care a fost dotat recent Inspectoratul.

Inspectoratul recomandă tuturor cetățenilor cărora le-au fost încălcate drepturile în calitate de consumator să apeleze la Telefonul Consumatorului 022 51 51 51 și să prezinte probe concludente (audio, video și locația stației PECO), pentru a documenta încălcările și de a atrage la răspundere persoanele vinovate.

ISSPNPC informează că orice persoană se prezumă nevinovată până ce vinovăția acestuia nu va fi demonstrată prin hotărârea definitivă și irevocabilă a instanței de judecată.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise