(video) Cum şi-a putut obţine permisul? Urgent trebuie reexaminat! Manevrele incredibile ale unui şofer începător

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Vă prezentăm nişte imagini care nu prea au nevoie de comentarii, ci doar de acţiuni concrete şi rapide din partea forţelor de ordine, dar şi a autorității care i-a permis acestui şofer să apară pe drumurile publice. Ne-am fi aşteptat la aşa ceva de la un tip cu experienţă în a încălca, însă de la un începător nicidecum!

Locaţia: noua intersecţie construită pentru a face legătura traseului M3 cu proaspăta centură de ocolire a Comratului, unde toate marcajele sunt încă intacte, iar indicatoarele rutiere nu lipsesc.

„MRO (n.r. Secția calificare a conducătorilor auto) aduce viitori șoferi profesioniști pe drumuri 🫣😣”, este comentariul autorului, care însoțește filmulețul.

VIDEO: facebook.com/valentin.mocanu.79

Vezi şi:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/