(video) Cum şi-au putut obţine permisul? Exemple de şoferi din Chişinău care nu văd culorile semafoarelor

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Roşul în semafoarele din Chişinău, ca şi ambuteiajele, sunt pentru proşti! Cu siguranţă asta e părerea celor care fac tot posibilul să le ignore. Însă nu o spun pe faţă, la nimeni, ci doar preferă să îi lase pe toţi în urmă, cu mare indiferenţă şi orgoliu.

Imagini video de genul sunt probe clare a încălcărilor pe care le comit şi poliţia le poate folosi pentru a emite amenzi, însă ce folos? Atât timp cât îşi vor păstra dreptul de conducere, o amendă, două sau trei nu îi va afecta deloc. Deci nu au nimic de pierdut şi practica poate continua până la primul accident.

Ce înseamnă roşul în semafor şi pentru ce a fost selectată anume această culoare? Pe lângă faptul că se observă mai bine în trafic, acesta are menirea să spună şi din punct de vedere psihologic un „NU”, „STOP”, ”oprește-te să faci ce intenționai”, „nu merge la risc”, „nu-i pune pe alții în pericol”, etc. Nu fiți dar ca acești șoferi, “orbi” şi fără mustrare de conștiință! Fiţi corecți, onești şi respectați RCR!

VIDEO: facebook.com/pomcik, facebook.com/Станислав Измайлов, facebook.com/anatolie.adauji, facebook.com/ttolea3

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise