(video) De ce se întâmplă accidente la intersecția străzii Băcioi Noi cu bd. Dacia? Iată una dintre cauze

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

Intersecţia străzii Băcioi Noi cu bd. Dacia se află la evidenţa poliţiei de mult timp şi asta pentru că acolo sunt înregistrate destul de frecvent accidente rutiere. Motivele şi circumstanțele pentru care au loc coliziuni diferă de la un caz la altul, însă un lucru este evident şi nu poate fi contrazis – cineva încalcă vădit prevederile Regulamentului Circulaţiei Rutiere!

Şi iată una dintre cauze – trecerea la culoarea roşie a semaforului şi viteza necorespunzătoare de traversare a intersecției, fără nicio asigurare, chiar dacă s-a încălcat. Conducătorul acestei Honda CR-V a decis să o facă pe eroul şi a zburat cu viteză prin faţa maşinii cu cameră de bord.

De ce a ales să procedeze astfel nu este clar, poate era într-adevăr grăbit, însă acesta nu poate fi un motiv pentru a încălca regulile şi a-i supune pe alţii la pericole. Şi nici ziua morţii nu trebuie grăbită…

VIDEO: martor ocular

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata