(foto) În timp ce în Moldova se glumeşte despre Tesla Cybertruck în dotarea INP, poliţia din Dubai îl va avea deja în 2020

Tot mai mulţi moldoveni află despre invenţia “ciudato-futuristă” a Tesla, noul pickup electric Cybertruck care a fost recent prezentat, astfel încât nu se exclude că într-o bună zi îl vom vedea şi pe drumurile din Moldova, dat fiind faptul că în ţara noastră sunt înregistrate deja câteva produse ale mărcii: Model S, Model X şi Model 3.

Şi pentru că în spaţiul online, imediat după prezentare, a pornit o adevărată campanie de promovare indirectă prin sute de meme-uri şi diverse glume pe seama designului unghiular al maşinii utilitare, dar şi din cauza unui fail care a avut loc când a fost dezvăluit, unii internauţi de la noi nu au putut ca să nu se alăture.

Iată cum şi în ce situaţii este văzut Tesla Cybertruck prin Chişinău:

Evident rulând prin Centru

Vezi această postare pe Instagram

Tesla Cyberpunk is in town . #howiseedatworld #loveforart #naturephotography #photooftheday #instaart #discoveredit #3drender #beyondsurreal #createmanipulation #theundergroundgalleryfeature #discovered #thecreatart #surreal42 #artselect #visualcreators #visual_creatorz #cinemagraph #photoshop #motiongraphics #globalvisuals #bizarreart #chisinau #moldova #tesla #teslatruck @localsmd @imiplacemd @chisinaugram @chisinau.wow @chisinaufail @buna.ziua.chisinau

O postare distribuită de @ bizarre_sh pe Nov 28, 2019 la 2:08 PST

Evident şi aşa 😀

FOTO: facebook.com/ggghhheeeooonnn

Sau chiar în calitate de…

FOTO: facebook.com/ungureanu.vadim.56

Dar în timp ce se glumeşte despre Tesla Cybertruck în dotarea INP, poliţia din Dubai anunţă că îl va avea deja în parc în 2020! Anunţul a fost făcut de forţele de ordine locale chiar pe pagina lor de Twitter, aplicând deja în mod virtual şi o livrea pe modelul electric.

Potrivit informaţiilor, pe străzile din Dubai va ajunge cel puţin un exemplar deja în 2020 (cel mai probabil în cadrul unui acord special), deşi Elon Musk a spus că producţia în masă îi va demara abia spre sfârşitul anului 2021.

Colegii jurnalişti de la Arabian Business, care l-au citat pe comandantul-șef al Poliției din Dubai, generalul Abdullah Khalifa Al Marri, notează că pickup-ul electric va contribui la îmbunătățirea prezenței securității în destinații turistice, precum Burj Khalifa, Sheikh Mohammed Bin Rashid Boulevard, Jumeirah Beach Residence şi La Mer, respectiv nu va fi utilizat pentru urmăriri sau alte scopuri.

شرطة دبي – 2020 – Dubai Police #CyberTruck pic.twitter.com/V9rMPLgjS4

— Dubai Policeشرطة دبي (@DubaiPoliceHQ) November 26, 2019

Între timp, în aceeaşi zi cu anunţul neobişnuit, s-a mai făcut cunoscut despre completarea parcului de super maşini a poliţiei din Dubai cu un al 15-lea reprezentant – Mercedes-AMG GT 63 S – cel mai puternic Mercedes-Benz de serie al momentului care are 639 de CP la activ.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdubaipolicehq%2Fvideos%2F713917795685307%2F&show_text=0&width=621

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/