in

BMW a luat peste picior Tesla pentru fail-ul din timpul prezentării Cybertruck. Iată cât de delicat a făcut-o

La toată mulţimea de glume şi meme-uri, lansate în spaţiul online după întâmplarea neprevăzută din timpul prezentării noului Tesla Cybertruck, s-au alăturat şi cei de la BMW, însă au făcut-o într-un mod foarte delicat.

Bavarezii au spus că au şi ei au în gamă o maşină rezistentă la “bile de metal”, dar şi la alte lucruri mai dure, folosind pentru asta cel mai nou BMW X5 Protection VR6, inclusiv pentru o promovare indirectă.

Mesajul BMW alături de o fotografie oficială cu maşina a fost că “este echipată cu geamuri antiglonţ şi oferă protecţie împotriva fragmentelor şi în cazul în care sunt lovite de bile metalice”. Aceasta este o aluzie evidentă la incidentul cu Tesla Cybertruck, când geamurile-i anunţate ca blindate/ranforsate nu au trecut nici măcar cel mai modest test.

Totuşi, de ce a ales să compare un pickup electric de vreo 40.000 de dolari cu un SUV premium cu motor V8 pe benzină, care într-o versiune blindată este de cel puţin trei ori mai scump, BMW nu a explicat. În schimb, tabăra de internauţi afiliată companiei lui Elon Musk a ripostat acestei luări peste picior cum a putut mai bine.

Cu maşina asta am făcut cunoştinţă şi noi, la Salonul Auto de la Frankfurt, în septembrie:

FRANKFURT 2019: Noua fortăreaţă BMW X5 Protection VR6 – Reportaj Video AutoBlog.MD

Vezi şi: Ford a chemat creatorii noului Tesla Cybertruck la o confruntare cinstită! Reacţia lui Elon Musk

Iti place articolul?