BMW a luat peste picior Tesla pentru fail-ul din timpul prezentării Cybertruck. Iată cât de delicat a făcut-o

La toată mulţimea de glume şi meme-uri, lansate în spaţiul online după întâmplarea neprevăzută din timpul prezentării noului Tesla Cybertruck, s-au alăturat şi cei de la BMW, însă au făcut-o într-un mod foarte delicat.

Bavarezii au spus că au şi ei au în gamă o maşină rezistentă la “bile de metal”, dar şi la alte lucruri mai dure, folosind pentru asta cel mai nou BMW X5 Protection VR6, inclusiv pentru o promovare indirectă.

Mesajul BMW alături de o fotografie oficială cu maşina a fost că “este echipată cu geamuri antiglonţ şi oferă protecţie împotriva fragmentelor şi în cazul în care sunt lovite de bile metalice”. Aceasta este o aluzie evidentă la incidentul cu Tesla Cybertruck, când geamurile-i anunţate ca blindate/ranforsate nu au trecut nici măcar cel mai modest test.

Comes with bulletproof windows and offers splinter protection in case it gets hit by a metal ball: The new BMW X5 Protection VR6: https://t.co/XnMPixFvRx

[Combined fuel consumption and CO2 emission: 13.0 l/100 km; 298 g/km. Further information: https://t.co/3Hw3jgS6fo] pic.twitter.com/fn5uXAYawo

— BMW (@BMW) November 22, 2019

Totuşi, de ce a ales să compare un pickup electric de vreo 40.000 de dolari cu un SUV premium cu motor V8 pe benzină, care într-o versiune blindată este de cel puţin trei ori mai scump, BMW nu a explicat. În schimb, tabăra de internauţi afiliată companiei lui Elon Musk a ripostat acestei luări peste picior cum a putut mai bine.

Cu maşina asta am făcut cunoştinţă şi noi, la Salonul Auto de la Frankfurt, în septembrie:

FRANKFURT 2019: Noua fortăreaţă BMW X5 Protection VR6 – Reportaj Video AutoBlog.MD

Vezi şi: Ford a chemat creatorii noului Tesla Cybertruck la o confruntare cinstită! Reacţia lui Elon Musk

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/