(video) Noile modele Ferrari 812 Competizione sunt deja sold out! Cât va încasa în total producătorul

Dacă aveați intenția de a cumpăra un nou Ferrari 812 Competizione sau Competizione Aperta, atunci există o veste proastă! Stocul ambelor modele de ediţie limitată a fost epuizat încă înainte de premieră!

Anterior Ferrari nu a spus câte maşini va produce, însă Top Gear a aflat că vor exista doar 999 de coupeuri şi 599 de modele decapotabile!

“Am contactat clienții noștri înainte, oferindu-le dreptul de prim refuz și, desigur, reacția a fost incredibilă. Mulți clienți cer mașina, dar, din păcate, nu putem satisface toate cererile”, explică Enrico Galliera, directorul de marketing și comercial al Ferrari.

“Aceasta face parte din tradiția noastră, deoarece fiecare versiune specială a unui model cu V12 a fost întotdeauna limitată. Motivul este că dorim să oferim clienților noștri ceva care rămâne extrem de exclusivist.

Este adevărat, avem o cerere mult mai mare pentru această mașină și unul dintre joburile mele este să explic celorlalți membri importanți ai familiei noastre de ce nu suntem capabili să satisfacem toată cererea.

Dar credem că acest lucru ar trebui să rămână ceva care reprezintă punctul culminant al ofertei Ferrari și, în această perspectivă, ar trebui să fie limitat”, a adăugat el.

În Italia, preţul de start pentru un 812 Competizione este de 499.000 de euro, iar pentru un Competizione Aperta – 578.000 de euro!

Un simplu calcul arată că Ferrari va încasa pentru toate maşinile, care la sigur vor mai fi opţional personalizate, minim 498.501.000 de euro (jumătate de miliard) pentru coupeuri şi minim 346.222.000 de euro pentru decapotabile! Practic o nimica toată reieşind din faptul că vor fi produse 499 de exemplare Monza SP1 și SP2, maşini de colecţie care costă câteva milioane de euro bucata!

Livrările de modelului cu acoperiş întreg vor demara abia din primul trimestru al lui 2022, iar a modelului cu acoperiş detaşabil abia din al patrulea trimestru al anului viitor.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/