Moldovenii comandă în grabă noul Tesla Cybertruck

Cel puţin doi concetăţeni de-ai noştri au decis să-şi completeze garajele cu noul Tesla Cybertruck! Maşina electrică, practică şi futuristă i-a impresionat atât de mult încât au luat decizia de a plasa precomenzi şi de a aştepta până spre sfârşitul anului 2021 – începutul lui 2022 pentru a o primi!

Ambii moldoveni stabiliţi în străinătate au optat pentru versiunea Dual Motor. După cum v-aţi dat seama, are două motoare electrice, câte unul pe fiecare punte, formând şi un sistem de tracţiune integrală. Aceasta poate face sprintul 0-97 km/h în 4.5 secunde şi poate rula cu maxim 193 de km/h. Autonomia poate depăşi 480 de km, iar capacitatea de tractare îi este declarată de 4.5 tone.

Maşina îi va costa într-un final minim 50.000 de dolari, asta fără taxe şi dacă nu vor bifa alte dotări opţionale.

La plasarea precomenzii ambii clienți au primit un document confirmativ, precum că precomanda a fost plasată, însă configurația mașinii va fi confirmată mai târziu, la fel ca și prețul final al mașinii.

Tot în acest document Tesla anunță că cei 100 de dolari necesari pentru a plasa precomanda pot fi restituiți în orice moment până la livrarea mașinii.

Între timp, Elon Musk a anunţat pe Twitter că numărul de precomenzi pentru acest vehicul a atins cifra de 200.000 de exemplare! Află mai multe (update) Fenomenul Tesla! Câte Cybertruck-uri au fost vândute în primele 24 de ore de la lansare?

Vezi şi: (video) Elon Musk a pierdut circa $800 milioane după un fail în timpul prezentării noului Cybertruck

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/