in ,

(video) Tesla Cybertruck vs Ford F-150! Peste şapte milioane de oameni au privit care pe care îl trage

“Agitaţia” stârnită de prezentarea noului pickup electric american Tesla Cybertruck se pare că nu se va opri prea curând, iar aceasta este şi cea mai bună metodă de promovare, motiv pentru care compania lui Elon Musk a înregistrat deja peste 200.000 de precomenzi, deşi nu a băgat nici un ban în publicitate!

Cifra va fi şi mai mare, inclusiv datorită unor demonstrații din cadrul evenimentului de prezentare, care vor contribui la motivarea clienţilor în vederea luării unei decizii de a-şi cumpăra un astfel de vehicul. Unul din clipurile redate în timpul prezentării a fost extras şi publicat de Elon Musk chiar pe pagina sa de Twitter. Deşi are doar 16 secunde acesta a fost vizionat de peste 7.1 milioane de ori!

Imaginile arată capacitatea de tractare a noului Cybertruck cu propulsie electrică, de cealaltă parte a frânghiei fiind cel mai popular pickup american – Ford F-150. Condiţiile în care s-a organizat exerciţiul, dar şi ce unitate de propulsie avea Cybertruck-ul în cauză nu se cunosc deocamdată, deşi este clar că modelul Ford este mai uşor şi are tracţiune spate.

Vezi şi:

Iti place articolul?