(foto) Imaginea zilei: Acesta a fost un Mercedes-AMG ONE

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Unul din cele 275 de exemplare Mercedes-AMG ONE a ars complet pe o şosea din Staffordshire, Marea Britanie. Fotografii cu rămășițele mașinii au fost publicate de cotidianul The Sun. Automobilul, care costă peste 2.000.000 de euro, în prezent încă este livrat clienţilor în baza ordinii din lista de comenzi.

Hypercarul cu tehnologie de propulsie din Formula 1 era transportat într-un camion cu remorcă închisă, care de asemenea a ars complet. Pompierii chemaţi la faţa locului nu au mai putut face nimic.

Conform unor informaţii neoficiale, incendiul ar fi izbucnit din cauza unui defect al maşinii, însă există şi versiunea încingerii frânelor camionului.

Un purtător de cuvânt al Mercedes a declarat:

„Suntem conștienți de acest incident în care a fost implicată o mașină care a fost transportată într-o remorcă închisă, ca parte a procesului său de asamblare. Din fericire, din câte știm, nimeni nu a fost rănit. În acest moment, nu știm ce a provocat incendiul și, dacă va fi nevoie, vom sprijini ancheta companiei de asigurări.”

Fiecare Mercedes-AMG ONE este asamblat în Marea Britanie la uzina companiei din Coventry, după care este transportat la sediul mărcii germane din Affalterbach, unde mașina este predată clientului.

Încotro era dus acest exemplar nu este clar şi nici nu se ştie exact dacă era maşina unui client. Însă dacă fusese a unui client, atunci nu se ştie nici dacă va fi construită o altă maşină pentru el.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/